Летње умрежавање успешних младих људи

Млади, креативни људи, млади привредници и студенти из иностранства нашли су се други пут заредом на једном месту симболичног назива "Гнездо", у згради Београђанке. Организатори манифестације Summer Networking Event су Организација српских студената у иностранству (ОССИ), Serbia4Youth и Belgrade Youth.

"Желимо да нашим младим људима понудимо све могућности Београда и Србије, пре свега инвестиције, али и имплементацију њихових знања, вештина и идеја, удруживање са домаћим произвођачима, чиме би се помогло нашим брендовима да изађу на светско тржиште и тако постану конкурентнији", рекао је Драгомир Петронијевић, члан Градског већа и позвао наше студенте да верују у Србију и из иностранства се врате у своју земљу.

"Велико је задовољство што смо имали прилику, да по трећи пут организујемо Summer Networking Event. Акценат смо ставили на младе и успешне људе, било да и даље студирају или се баве предузетништвом. У једној врло неформалној атмосфери, уз занимљив програм, потрудили смо се да потпомогнемо у првим корацима упознавања и даљих, надамо се веома успешних сарадњи" додао је Петронијевић.

"Догађају је присуствовало 200 људи и ми смо веома поносни због те цифре. А највише смо поносни на позитивне реакције које добијамо и даље, а које говоре да је циљ овогодишњег SNE остварен - пар запослења, склопљене сарадње и велики број контаката" каже за Програм за дијаспору Александар Јаковљевић, председника ОССИ-ја.

"Овом приликом желео бих да се захвалим свим нашим спонзорима и пријатељима који су нам помогли да организујемо овај догађај и да он изгледа, онако како је изгледао" нагласио је Јаковљевић.

"Посебну захвалност дугујем и свим људима из Организације српских студената у иностранству, као и свим волонтерима који су били вредни и трудили се да заједно организујемо и спроведемо Summer Networking Event.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару