Дијаспора гласа за Лену

Дечјa песме Евровизије се ове године одржава у Бугарској под слоганом "Откриј". Ове године такмичи се 16 европских земаља, али и Аустралија, а директан пренос тринаестог Дечјег Евросонга почиње у суботу, 21. новембра у 19.30 на Сателитском и Другом програму РТС-а.

Овогодишња представница Србије је талентована, једанаестогодишња Лена Стаменковић, која ће отпевати Ленину песму.

Композицију Ленина песма написала је Леонтина Вукомановић, а текст Лена Стаменковић и Леонтина Вукомановић. Аранжман потписује Душан Алагић.

Ауторски трио жели да нумером Ленина песма пошаље снажну поруку да деца не смеју да буду сама на свету, који на њима и остаје.

Победник Дечјег Евросонга 2015. године биће изабран гласовима стручног жирија и публике, у односу 50:50. Може да се пошаље до 20 СМС-ова са једног броја, и не може да се гласа за свог представника.

Директан пренос Дечје песме Евровизије, коју Радио-телевизија Србије ове године реализује са продукцијском кућом Intermedia Network, гледаоци могу да прате у суботу, 21. новембра, на Сателитском и Другом програму РТС-а у 19.30.

Коментатор преноса и уредник музичке редакције РТС-а је Силвана Грујић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи