Дани српског филма у Штутгарту

Дани српског Филма ФИЛМАНАК одржаће се од 22. до 25. октобра у Штутгарту. Биће приказано четири дугометражна и десет кратких филмова. Тема фестивала је "Индивидуални свет - солидарност већ заборављена?".

На Данима српског Филма ФИЛМАНАК од 22. до 25. октобра у Штутгарту биће приказани домаћи филмови Споменик за Мајкла Џексона, Монтевидео, Видимо се и Непослушни, као и десет кратких филмова, а тема фестивала је Индивидуални свет - солидарност већ заборављена?, сазнајемо од организатора манифестације.

Гости фестивала је глумац и режисер Драган Бјелогрлић, млада редитељка филма Непослушни Мина Ђукић, која предводи и групу младих филмских аутора који покушавају да оживе биоскоп ЗВЕЗДА, а очекује се и долазак младих аутора који учествују у програму кратких филмова - Јована Филиповић (филм Улична скала), Маја Тодоровић (филм Сутра) и Дејан Симоновић (филм Политички коректно).

Филмови ће бити приказани са немачким (Споменик за Мајкла Џексона) или енглеским преводом (остали филмови).

Програм:

22. октобар - Споменик за Мајкла Џексона, гост Драган Бјелогрлић
23. октобар - Монтевидео, видимо се, гост Драган Бјелогрлић
24. октобар - Непослушни, гост Мина Ђукић
25. октобар - Кратки филмови, гости Јована Филиповић, Маја Тодоровић, Дејан Симоновић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи