Лосанђелеска премијера "Монтевидеа"

После препуних биоскопских сала на Балкану, филм "Монтевидео, видимо се" премијерно је приказан и у Лос Анђелесу. Одабрани круг холивудских продуцената и дистрибутера присуствовао је специјалној пројекцији филма, коју је организовао Новак Ђоковић у Лос Анђелесу.

Само неколико сати после сјајне победе на мастерсу, у Индијан Велсу, Новак Ђоковић је специјалним летом стигао у Лос Анђелес, где су га сачекали редитељ Драган Бјелогрлић, продуценти и звезде филма Милош Биковић, Виктор Савић, шпанска глумица Елена Мартинез. Међу позванима је био и славни продуцент Роберт Еванс, који је потписао многе култне филмове као што су Кум 1 и 2, Кинеска четврт, Маратонац и други.

Најављујући филм, Новак Ђоковић је рекао да је ово његов допринос Монтевидеу који је гледао пре више од месец дана у Београду и да му је жао што због обавеза није прихватио улогу у првом делу филма.

"У филму ћете видети и љубавну причу, причу о пријатељству, оданости и поштењу, а све су то вредности којима сам био веома инспирисан када сам погледао филм. За мене је било посебно важно и то што овај филм на један потпуно другачији начин представља Србију у односу на оно што Холивуд приказује протеклих 20 и нешто више година. Чињеница је да постоји некакав стереотип о ликовима и филмовима из Србије, који је по мом скромном мишљењу, а надам се да ми нећете замерити - негативан. Овај филм је супротност ономе што је наша кинематографија представљала у протеклих 30 година. Заиста сам осетио потребу, а касније видео и могућност да овако нешто поделим са вама", рекао је Ђоковић.

Редитељ Драган Бјелогрлић, и сам некада становник Холивуда, захвалио се гостима што су показали интерсовање за српски филмски и телевизијски хит, а посебно Новаку за пордшку филму.

"Рекао ми је да је импресиониран филмом и да жели да га виде и његови пријатељи у Лос Анђелесу. И зато смо ми овде. Надам се да ћете и ви препознати вредности филма због којих је Новак и организовао ову пројекцију", рекао је Драган Бјелогрлић, редитељ филма Монтевидео, видимо се.

За чланове филмске екипе пројекција у Лос Анђелесу, у присуству холивудских продуцената и дистрибутера сама по себи представља озбиљан пословни домет, али и част јер ју је организовао Новак Ђоковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи