Поетско пролеће у Паризу

Осам писаца београдске издавачке куће "Арте" учествовује од 17. до 22. марта на књижевној манифестацији "Поетско париско пролеће". Наступиће на више локација у три програма, а говориће своје стихове и на сам Светски дан поезије, 21. марта. Аутори ће наступити и у Културном центру Србије у Паризу 18. марта.

Осам писаца београдске издавачке куће Арте учествовује од 17. до 22. марта на књижевној манифестацији Поетско париско пролеће, најавио је главни и одговорни уредник куће Арте Миодраг Јакшић.

Своје радове париској публици ће представити Гордана Влајић, Ангелина Петровић, Александра Михајловић, Милосава Павловић, Иванка Радмановић, Бранислав Остојић, Владимир Благојевић и Јакшић.

Они ће наступити на више локација у три програма, а говориће своје стихове и на сам Светски дан поезије, 21. марта.

Поетско париско пролеће одржава се сваке године у Паризу, на великом броју сцена и широм Француске, под покровитељством министарке културе и комуникација Аурелије Филипети.

Овогодишња манифестација је отворена 8. марта, а завршне приредбе планиране су за 23. март.

Књижевници из издавачке куће Арте учествовали су, као први од наших песника, на овој манифестацији и у марту 2012. године.

Поред наступа на Поетском париском пролећу, аутори куће Арте наступиће и у Културном центру Србије у Паризу 18. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи