Укус и мирис Шумадије у Бечу

На иницијативу и уз подршку САИУПТ (Српско аустријско италијанског удружења привредника Тирол), ИКВ Гроуп из Ајзенштата је у Бечу отворио први вински подрум са Рубиновим производима.

Уз пригодну свечаност и програм у организацији САИУПТ (Српско аустријско италијанско удружење привредника Тирол), отворен је први вински подрум у Бечу у коме је могуће пронаћи све производе компаније Рубин из Крушевца, јавља за Програм за дијаспору РТС Александар Михаиловић.

Чланица удружења привредника, ИКВ Гроуп из Ајзенштата је власник овог винског подрума у коме ће Аустријанци моћи да пробају вина и друга пића направљена од плодова надалеко чувених поморавско-шумадијских винограда.

Следећи корак је формирање једног таквог винског подрума и у Тиролу.

„Знак добре сарадње и могућности широке сарадње на пласману наших производа већ је видљив и корак по корак заједно са нашим чланицама ми идемо ка жељеним резултатима. Циљ нам је да се наши производи што више пласирају на тржишту Аустрије, а и даље. У будућности ће сигурно бити много више наших производа у Бечу, Тиролу, Форарлбергу и Јужном Тиролу у Италији", рекао је Станко Радановић, подпредседник САИУПТ, који је за ову прилику допутовао из Италије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи