Заједно за бољу туристичку промоцију Србије

Конференција "Дијаспора и туризам" на којој ће бити представљени примери добре праксе туристичке сарадње Србије са дијаспором биће организована 28. фебруара у свечаној сали Управне зграде Сајма у Београду. Циљ скупа су неспосредни контакти организатора путовања из расејања са представницима туристичке привреде Србије ради сарадње и размене искустава.

Конференцију организује Канцеларија Владе Србије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону у сарадњи са Туристичком организацијом Србије, Туристичком организацијом Београда, Националном асоцијацијом туристичких агенција и Удружењем хотелијера и ресторатера Србије.

Циљ Канцеларије за дијаспору и партнера у овом пројекту је да омогуће неспосредне контакте организатора путовања из расејања са представницима туристичке привреде Србије због пословне сарадње и размене искустава. Идеја је да све туристичке агенције у свету чији су власници српског порекла у своју понуду укључе аранжмане у Србији.

Након конференције, место састајања дијаспоре и матице током Сајма биће штанд Туристичке организације Београд.

Ово је почетак великог рада и сарадње не само на туристичким скуповима попут ове конференције, већ и активније сарадње са нашим дипломатско-конзуларним представништвима у свету, црквеним општинама, као и српским организацијама и удружењима широм света.

Организатори позивају туристичке агенције и организаторе путовања, представнике туристичке привреде у Србији и дијаспори, да пријаве своје учешће и допринесу формирању ваљаног туристичко-агенцијског производа Србије који можемо понудити свима у свету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи