Филмови из Србије у Славонији

Пет филмова из Србије биће приказано током овог и наредног месеца у три највећа града у Славонији - Осјеку, Вуковару и Винковцима.

Пет филмова из Србије биће приказано током овог и наредног месеца у три највећа града у Славонији, у оквиру пројекта Film It LouD, најављено је на сајту Филмског центра Србије.

Програм почиње у Осјеку - од 4. до 6. фебруара. Пројекције у Вуковару планиране су од 18. до 20. фебруара, а у Винковцима од 3. до 5. марта.

Пројекат Филм Ит ЛоуД резултат је сарадње фестивала Синема сити из Новог Сада и Удруге љубитеља филма РАРЕ Винковци/Фестивал ДОРФ. Финансиран је средствима Европске уније из IPA фонда Прекограничне сарадње Хрватска-Србија.

Посетиоци оба фестивала имају прилику да уживају у Film It LouD филмским селекцијама и на тај начин боље упознају српску и хрватску филмску, односно музичку сцену.

За ову прилику одабрани су Кругови Срдана Голубовића, Силиконско пролеће Вање Хована, Dragan Wende - West Berlin Драгана вон Петровића, Анплагд Младена Ковачевића и Смрт човека на Балкану Мирослава Момчиловића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи