Месец српске културе у Британији

У Лондону је 25. јануара почео већ традиционални "Српски месец у Великој Британији", уз подршку Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону. Српски клубови и удружења осмислили су богат програм.

У Лондону је 25. јануара почео већ традиционални Српски месец у Великој Британији, уз подршку Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у региону. Манифестација траје до 28. фебруара.

Српски клубови и удружења осмислили су богат програм - концерте, вечери српске поезије и филма, изложбе, представе, спортске активности, сусрет са амбасадором Србије....

"Ове године имамо велику срећу да ћемо излагати и показивати наше експонате и дешавања у Лондону, Брајтону, Норичу, Кембриџу, Оксфорду, Редингу, Ливерпулу, Халифаксу и Единбургу. А ко се случајно нађе у неком од ових градова у току овог месеца, радо ћемо га угостити", рекла је за Програм за дијаспору РТС Наташа Кочиш из Српскиг сити клуба у Лондону.

Цео програм манифестације можете видети овде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи