Да се чује глас српских радника у Тиролу

На изборима Радничке коморе АК Тирол крајем јануара 2014. године Срби ће по први пут имати свог кандидата. На листи Социјалдемократских синдикалаца (ФСГ), а на предлог Заједнице Срба Тирол, наћи ће се Оливер Ранисављевић из Инсбрука.

Заједница Срба Тирол обавештава све српске раднике у Тиролу да ће избори Радничке коморе АК Тирол 2014. бити одржани од 27. јануара до 7. фебруара.

По први пут, на листи Социјалдемократских синдикалаца (ФСГ) Тирол и тима Гинтера Мајера, наћи ће се кандидат српске заједнице, Оливер Ранисављевић, ког је предложила Заједница Срба Тирол.

"За нашу српску заједницу је од великог значаја да има свог кандидата на овим изборима, јер са мојим залагањем и мојим уверењем, а уз Вашу подршку, могу сваког тренутка да заступам мишљења и идеје српске заједнице којој припадају сви Срби у Тиролу" каже Оливер Ранисављевић у обраћању гласачима из редова српске заједнице.

"Гинтер Мајер и ФСГ Тирол су верни партнери наше заједнице, који се такође залажу за наше интересе, преносе наше идеје и омогућавају нам да се и наш глас чује" додаје Ранисављевић.

Заједница Срба Тирол у свом саопштењу наглашава да ће већина бирача најкасније до 19. јануара добити карту за поштанско гласање. По заокруживању броја испред имена кандидата, а за Оливера Ранисављевића је то број 2, карту треба послати на приложену адресу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи