Добре вибрације из Малмеа

Манифестација "Дани српске културе - Малмö 2013" је у току. У протекла два викенда одржане су тематске приредбе, једна посвећена српској књижевности, друга моди. Предстоји завршна манифестација "Зарудела зора на Морави" и журка добрих вибрација.

У оквиру манифестације Дани српске културе - Малмö 2013 у протекла два викенда, 9. и 16. новембра, одржане су две тематске приредбе.

Љубитељи писане речи окупили су се 9. новембра, а публика је уживала у стиховима и прозним текстовима који су читани на скупу. Своју поезију представили су Јасмина Матасаревић, Милојко Минић, Миодраг Стојановић, Бранислав Рудаковић, Гордана Марјановић, Владета Поповић и други. Представљене су књиге Оливере Лазић и Весне Маландер.

Вече је настављено носталгичном рок свирком бенда The krug који је публику вратио у добра, стара времена свирајући песме Рибље Чорбе, YU групе и осталих представника чврстог звукa.

Шеснаестог новембра били су представљени модели креаторке Ане Васиљевић из Београда, која се први пут представила модној публици у Малмеу. Креаторка је презентовала јесењу колекцију и своју ауторску модну линију, а презентацију су пратиле необичне анимације, које су употпуниле овај модни спектакл.

За 23. новембар заказана је велика завршна манифестација Зарудела зора на Морави и журка добрих вибрација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи