ФК СПО(Ј)И освојио треће место

ФК СПОЈИ!, фудбалска секција Српске православне омладине Инсбрук – СПО(Ј)И је на Хоби првенству града Инсбрука 2013, одржаном 20. октобра, освојио 3. место. Прво место је освојио FC Loco Motiv, друго Biologen, треће ФК СПОЈИ!, а четврто FC Sans Papiers II.

ФК СПОЈИ!, фудбалска секција Српске православне омладине Инсбрук - СПО(Ј)И је на Хоби првенству града Инсбрука 2013. освојио 3. место, и у свом првом такмичењу у сезони 2013/14. успео да се попне на победничко постоље, јавља прес служба СПО(Ј)И из Инсбрука.

Млади фудбалери ФК СПОЈИ! су до трећег места дошли победивши екипе FCSansPapiersI (1:0) и FC Tasmania Innsbruck (1:0) и ремизирајући са екипама FC Loco Motiv (1:1) и Veldidena Altherren (1:1) и тако освојили друго место у групи.

Тако је екипа ФК СПОЈИ! са 8 освојених бодова са другог места у групи ушла у полуфинале где је снаге одмерила са екипом Biologen и изгубила са 0:2.

У игри за треће место наишли су поново на FCSansPapiersII, једне од организатора Хоби првенства Инсбрука. Победили су их са 3:1 и тако освојили треће место.

Стрелци за ФК СПОЈИ! били су Новак Икић, Горан Томић, Никола Икић и Доминик Пандуревић.

Прво место је освојио FC Loco Motiv, друго Biologen, треће FК SPOJI! а четврто FC Sans Papiers II.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи