Почео летњи ред летења

Путници ЈАТ Ервејс-а од 31. марта до 26. октобра 2013. из Београда могу да путују у 33 евромедитеранска града и 22 земље. Српски национални авиопревозник у току летње сезоне обавља саобраћај са 261 фреквенцијом недељно, а у понуди је још 68 летова током седмице које ЈАТ има у сарадњи са "код шер" партнерима.

Током летње сезоне ЈАТ ће појачати саобраћај у региону, пре свега према три дестинације у Хрватској - Дубровнику, Сплиту и Пули, као и према Охриду, Тивту и Солуну. Због интересовања путника од почетка јуна до средине септембра саобраћај са Сарајевом и Скопљем обављаће се авионом "боинг" уместо АТР-ом, са дводструко већим бројем места.

Ту су и додатне фреквенције за Москву и Париз према којима је број летова удвостручен, а појачан је и саобраћај за Беч и Диселдорф. Као и прошлог лета, ЈАТ ће наставити да лети према Херони у Шпанији, а осим слетања на аеродром Хитроу, слетаће и на аеродром Гетвик у Лондону.

У сарадњи са седам националних авиокомпанија, на бази комерцијалних уговора о заједничком коришћењу линија, путници из Србије могу да путују према седам европских дестинација. Адриа Ервејс-ом биће могуће летети шест пута недељно до Љубљане, Таром-ом шест пута недељно за Букурешт и ЛОТ-ом пет пута недељно за Варшаву.

ЈАТ у сарадњи са Аустриан Ерлајнс-ом нуди још двадесет три лета недељно до Беча, а са Алитали-ом још седам летова недељно за Рим, док је са Аерофлот-ом омогућено још седам летова седмично за Москву. До Брисела, путници ЈАТ-а из Београда могу стићи КЛМ-ом свакога дана преко Амстердама.

Путницима за Аустралију, Нови Зеланд, Блиски и Далеки исток и Индију, ЈАТ Ервејс нуди најповољније везе у сарадњи са компанијама Емирејтс, Етихад Ервејс, Сингапур Ерлајнс, Катеј Пасифик, Чајна Ерлајнс и Шриланкан Ерлајнс, преко више европских градова.

До Пекинга и Шангаја може се стићи Аерофлот-ом преко Москве и Ер Чајн-ом из градова у Европи.

Везе за Северну и Јужну Америку омогућене су у сарадњи с компанијом Алиталиа преко Милана и Рима, компанијама Вирџин Атлантик и Бритиш Ервејс преко Лондона, са КЛМ-ом преко Амстердама, Ер Франс-ом преко Париза, Делт-ом преко више градова Европе, Аустриан-ом преко Беча, као и Ер Берлин-ом преко аеродрома у Немачкој.

У Африку путници могу путовати из Београда комбинованим летовима ЈАТ Ервејс-а и Ер Франс-а преко Париза, компанијама Алиталиа, Аустриан Ерлајнс, Емирејтс и Етиопиан Ерлајнс

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи