"Сузе су ок" и у Бечу

У организацији Заједнице српских клубова у Бечу синоћ је у бечком позоришту Акцент изведена представа београдског Звездара театра "Сузе су ОК" у режији Милана Караџића.

Представа, рађена по драми Мирјане Бобић Мојсиловић у извођењу глумаца Звездара театра, била је распродата недељу дана пред њеног извођења у Бечу.

Глумачки ансамбл предвођен Тањом Бошковић, уз Радета Марјановића, Ивана Јефтовића и Милана Цација Михајловића награђен је великим аплаузом и овацијама публике.

Представа, која је премијерно изведена 2007. године наишла је на велико интересовање публике у Бечу, како због популарности саме ауторке која је издала и истоимену књигу, тако и због бриљантне глумачке поставе и извођења.

Истовремено је реч о 60. по реду представи чије је гостовање организовала Заједница српских клубова у Бечу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи