У сусрет дану Светог Саве

Срби широм света традиционално славе Светог Саву организујући балове хуманитарног карактера. Ове године, елита српске дијаспоре и њихови гости окупиће се у Лондону, Паризу, Бечу... Европски Светосавски Бал на Сени ове године се одржава седми пут.

У метрополама широм света српска дијаспора ће и ове године у оквиру светосавских свечаности организовати традиционалне светосавске балове који су углавном хуманитарног карактера. Парижани ће 26. јануара, по седми пут, приредити Европски Светосавски Бал на Сени у оквиру манифестације „Дани Светосавља". Очекују се гости из осталих европских и прекоокеанских центара српске дијаспоре.

Лондонски Westbury Mayfair Hotel ће, као и претходне године, бити домаћин Светосавског бала чиме ће започети месец Србије у Великој Британији. Гала вече које увек значајно обележи српска традиционална храна биће употпуњено служењем и промоцијом вина из српских краљевских винограда династије Карађорђевић на Опленцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи