Видео честитке из дијаспоре

Отворен је Празнични конкурс за најупечатљивији видео поздрав из дијаспоре. Своје аутентичне видео честитке са темом новогодишњих и божићних чаролија из средине у којој живите шаљите у току наредних месец дана. Изабране видео честитке ћемо емитовати у "Србији на вези" и поставити на rts.rs/dijaspora, а најбоље три очекују награде.

Редакција Програма за дијаспору отвара Празнични конкурс за најупечатљивији видео снимак из српске дијаспоре са темом Новогодишњи и божићни поздрави.

Ваше аутентичне видео честитке постављајте на Јутјуб уз напомену да минимална димензија видеа треба да буде 720 пиксела X 480 пиксела.

Очекујемо оригиналне видео снимке из српске заједнице широм света, како бисмо могли да их емитујемо на Сателитском програму РТС-а и стављамо на подсајт www.rts.rs/dijaspora, без ограничења ауторских права

Искључиво линкове на видео честитке шаљите на адресу glasdijaspore@rts.rs или путем порука на Фејсбук налогу Dijaspora Rts.

Занимљиве, топле, ведре, духовите... једном речју - најбоље честитке ћемо емитовати у емисијама "Србије на вези" и објавити на подсајту Програма за дијаспору, а за прве три, по избору уредника и новинара редакције, спремамо награде.

У нади да ћете на овај начин допринети свечаном расположењу и духу заједништва дијаспоре и матице, чекамо на ваше празничне поруке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи