Кампања за новогодишњу ноћ у Београду

Туристичка организација Србије је на сајму World Travel Market у Лондону представила маркетиншку кампању за следећу годину "Културно благо Србије". Туристичка организација Београда представила је туристичку понуду Београда и најавила интернационалну кампању прославе Нове године 2013. у Београду.

Туристичка организација Београда, током обједињеног наступа на Светском сајму туризма - World Travel Market 2012, који се од 5. до 8. новембра одржаo у Лондону, представио је туристичку понуду Београда и најавио интернационалну кампању прославе Нове године 2013. у Београду.

У складу са овогодишњом темом наступа - Култура, Туристичка организација Београда представља представницима туристичке привреде актуелну туристичку понуду Београда са акцентом културне и урбане садржаје, културно наслеђе престонице, институције и манифестације, као и City Break понуду кратког градског одмора и различите могућности за долазак и боравак у Београду.

На конференцији за новинаре одржаној 6. новембра у прес центру WТМ, којој је присуствовало око 40 новинара британских медијских кућа међу којима су The Times, The Guardian, Independent, Travel Trade Gazette, Метро, као и генерални секретар Светске туристичке организације, Талеб Рифаи, Туристичка организација Београда најавила је интернационалну промотивну кампању „Београдски новогодишњи викенд" поводом предстојеће прославе Нове године у Београду.

Кампања ће отпочети јавним позивом за учешће у интернационалном такмичењу за одабир слогана Новогодишњих празника, и реализоваће се у сарадњи са Секретаријатом за културу, БЕЛЕФ центром и Studiom Orange, уз подршку Града Београда.

„Упутили смо глобални позив за осмишљавање креативних решења за новогодишњи слоган како би учесници пре свега уврстили Београд као своју следећу дестинацију, али и у циљу промоције туристичке понуде Београда за време Новогодишњих празника", изјавио је Дејан Веселинов, директор Туристичке организације Београда.

На WТМ, једном од најважнијих међународних сајмова туризма, на ком се ове године представило око 5.000 излагача из готово 200 земаља, Туристичка организација Београда наступила је заједно са Туристичком организацијом Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи