"Дајанел - Бели Орлови" освојили Куп

Прво место на Карађорђевом купу у Аустралије заузела екипа "Белих орлова" из Дајанела. Турнир је пратило око 3000 људи из читаве Аустралије. Следеће године домаћин екипа "Фицрој Сити - Србија" из Мелбурна.

Карађорђев Куп у фудбалу одржан у западно-аустралијском главном граду Перту, завршен је победом домаћег тима "Дајанела - Бели Орлови" који је у финалној утакмици победио са 2:0 екипу "Спрингвејл - Бели Орлови" из Мелбурна (Викторија).

Треће место је освојила екипа "Вестгејт Синђелића" (такође из Мелбурна), а четврта је била екипа Ливерпула из Сиднеја (Нови Јужни Велс).

На турниру је учествовало 12 екипа из целе Аустралије, а реч је о клубовима које подржава српска заједница, а за њих играју играчи свих националности. Турнир је пратило око 3000 посетилаца пристиглих из свих крајева Аустралије.

Организатор је Спортски и културни клуб Србија из Дајанеле. Организатор турнира наредне године је екипа "Фицрој Сити - Србија" из Мелбурна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи