Туристичка понуда Србије у Софији и Милану

На Међународним сајмовима туризма - "Holiday & Spa Expo" у Софији и БИТ у Милану, Туристичка организација Србије представља фестивале, могућности за активан одмор, села, кампове, реке, градове и руте културе. Посебна пажња биће посвећена српским гастрономским специјалитетима.

Туристичка организација Србије (ТОС) представља понуду Србије на две манифестације, од 16. до 19. фебруара, и то на Међународним сајмовима туризма "Холидаy & Спа Еxпо" у Софији и БИТ у МИлану (од 16. до 19. фебруара), наведено је у саопштењима ТОС.

ТОС је за сајам у бугарском главном граду закупио и опремио изложбени простор од 36 квадратних метара (м2), на којем ће се представити и туристичке организације Београда, Ниша, Димитровгрда, Сокобање и Пролом Бање.

На штанду ће бити представљена целина туристичке понуде Србије: фестивали, природа Србије - Дунав, активни одмор, села, кампови, кратки одмори у градовима и културне руте. Посебна пажња биће посвећена промоцији гастрономске понуде Србије која је главна тема у оквиру промотивне кампање ТОС у овој години.

На сајму у Милану, на заједничком штанду ТОС величине 40 м2, бице представљене туристичке организације Војводине, Београда (ТОБ), Чачка и Ниша, затим Извршно Веће Војводине, као и рецептивна туристичка агенција "Интертурс".

На штанду ће бити представљена целина туристичке понуде Србије, са посебним нагласком на гастрономију, понуди кратких одмора у градовима, културу и музичке манифестације, које се одржавају током лета у Србији.

У вечерњим сатима, 17. фебруара, уз помоћ града Милана, биће представљан трубачки оркестар "Нема проблема", који је освојио треће место на прошлогодишем фестивалу у Гучи.

"Нема проблема" ће одржати својеврстан концерт у отвореном аутобусу, који ће кружити улицама и трговима ужег центра Милана.

Истог дана планиран је концерт на штанду са дегустацијом српских специјалитета.

Оба сајма ће трајати до 19. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи