Школа УНС-а намењена и дијаспори

Удружење новинара Србије од марта месеца уписује 29. генерацију Новинарске школе. Новина је могућност учења на даљину. Специјализовани курс УНС-а траје четири месеца, намењен је младима без искуства, али и онима који желе да усаврше своје новинарске вештине.

Наставу у Новинарској школи Удружења новинара Србије која управо уписује нову генерацију моћи ће од марта да прате не само полазници који буду редовно долазили у УНС, већ и полазници изван Београда и из дијаспоре.

Праћење наставе на даљину новина је која ће омогућити заинтересованим за новинарски курс да у реалном времену преко интернета прате часове и раде вежбе.

Настава са вежбама одвија се викендом, а курс траје четири месеца, уз могућност праксе коју УНС организује у медијима у Србији.

У току је упис 29. генерације која ће са наставом кренути у првој половини марта. Новинарска школа УНС-а годишње уписује две генерације, једну у септембру/октобру и другу у фебруару/марту.Додатне информације потражите на презентацији Удружења новинара Србије.

Иначе, Новинарску школу УНС-а до сада је завршило више од 500 полазника од којих многи раде у најзначајнијим медијима широм Србије, одељењима за односе с јавношћу и маркетинг службама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи