"Коло" у Москви

У концертној Дворани Петра Иљича Чајковског у Москви, 17. фебруара, наступиће ансамбл народних игара и песама Србије "Коло". Наш национални ансамбл ће овим кoнцeртoм учествовати у обележавању седамдесетпетогодишњице чувeног руског aнсaмбла "Mојсејев".

Ансамбл народних игара и песама Србије "Коло" наступиће 17. фебруара у концертној Дворани Петра Иљича Чајковског у Москви. "Коло" ће на позив Елене Александровне Шћербакове, директорке Државног академског ансамбла "Мојсејев", учествовати на свечаном концерту којим ће овај реномирани фолклорни ансамбл прославити 75 година рада.

Уметнике српског ансамбла предводиће Радојица Кузмановић, директор, а гостовање у Москви представља потврду реномеа националног фолклорног ансамбла и доприноси развоју и унапређењу културне сарадње Србије и Русије, наведено је у саопштењу ансамбла "Коло".

Покровитељ гостовања је Министарство културе, информисања и информационог друштва Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи