Србија на сајму у Лондону

На Међународном сајму туризма - "Destinations 2012", у Лондону, од 2. до 5. фебруара, Туристичка организација Србије је одржала три презентације о целовитој туристичкој понуди Србије, посматрању птица и гастрономској понуди Србије. Публици су представљени градски одмори, културни туризам, музички и спортски догађаји, сеоски туризам, природна богатства...

Туристичка организација Србије (ТОС) одржала је три презентације на Међународном сајму туризма - "Destinations 2012", у Лондону, о целовитој туристичкој понуди Србије, посматрању птица и гастрономској понуди Србије.

ТОС је по први пут учествовао на највећем сајму у Великој Британији, од 2. до 5. фебруара, који је посетило око 70.000 људи.

Тамошњој публици представљени су градски одмори, са посебним нагласком на Београд, Нови Сад и Ниш, као и културни туризам, а у оквиру њега и обележавање 1.700 година од доношења Миланског едикта у Нишу - родном граду Константина Великог.

Приказане су и манифестације, музички и спортски догађаји, као што је "Serbia open", сеоски туризам, природна богатства - национални паркови, заштићена природна добра. На заједничком штанду, заједно са ТОС-ом, наступиле су и туристичке организације Београда и Новог Сада.

Прошле године је 19.998 туриста из Велике Британије боравило у Србији, што је једанаест одсто више него у 2010. Они су остварили 54.233 ноћења, односно двадесет три одсто више него претходне године, објавио је ТОС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
31° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи