Видићи отворили породилиште

Капитен Манчестер Јунајтеда Немања Видић и његова супруга Ана отворили су реновирано породилиште Универзитетске болнице Јужни Манчестер. Видићи очекују треће дете, као и претходна два пута Ана Видић ће се породити у овом породилишту.

Немања Видић и његова супруга Ана отворили су реновирано породилиште Универзитетске болнице Јужни Манчестер. Брачни пар Видић очекује треће дете, а супруга српског фудбалера породиће се у овој болници, као и претходна два пута.

"Овде су сви лекари и сестре заиста дивни и осећали смо се веома пријатно. Част ми је што су баш мене звали да отворимо реновирано породилиште. Признајем, била сам мало нервозна јер никад нисам урадила нештo слично. Углавном људи траже од мог супруга да прича, али изгледа да сам у овој ситуацији ја главна звезда", рекла је Ана Видић енглеским медијима.

Реновирање породилишта коштало је око 20 милиона фунти, а брачни пар Видића обишао је неколико апартмана.

"Овдашње особље је било сјајно према нама када смо претходна два пута долазили на порођај. Знамо да смо у сигурним рукама. Ово је наш начин да им се захвалимо", рекао је Немања Видић.

Долазак капитена Јунајтеда изазвао је и велико интересовање код присутних очева у породилишту.

"Никад не бих помислио да ћу овде да сретнем Видића. Баш сам се пријатно изненадио", казао је 30. годишњи навијач Манчестер Јунајтеда Ферман Ахмед.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи