Нови термин "Слагалице" на РТС САТ

Породични квиз "ТБ Слагалица" има нови стални термин радним данима од 18:30 сати на Сателитском програму Радио телевизије Србије. Верни гледаоци у другим временским зонама репризе "ТВ Слагалице" могу гледати у току ноћи у 02:30 сати, као и сутрадан у 11:30 сати. Суботом и недељом "ТВ Слагалица" се емитује као и раније у термину од 19:00 сати.

Због великог интересовања публике, а посебно највернијих гледалаца широм света, породични  квиз "ТВ Слагалица" са најдужом традицијом на домаћем медијском небу добија нови стални термин на сателитском програму РТС-а.

Радним данима, од понедељка до петка, "ТВ Слагалицу" премијерно можете гледати у 18:30 сати, а репризе за удаљене временске зоне су планиране у току ноћи у 02:30 сати, као и сутрадан у 11:00 сати.

У 2011. години квиз "ТВ Слагалица" је обележио пунолетство. Наиме, прву емисију под називом "Музичка слагалица", ТВ Београд емитовала је 22. новембра 1993. године. Од 2000. године назив је промењен у "ТВ слагалица" и на тај начин усаглашен са новом концепцијом квиза.

Мењале су се екипе које су осмишљавале и реализовале овај квиз, уредници, двадесетак водитеља и водитељки. Мењале су се такмичарске игре, време емитовања, сценски изглед. У квизу је учествовало око три хиљаде такмичара. У сваком циклусу такмичења додељене су вредне награде.

Екипа "ТВ слагалица" је домаћи производ, бренд РТС-а. На реализацији квиза ради тридесетак људи. Стални чланови екипе су:

Славица Ћировић, уредница
Данијела Пантић, водитељка
Марија Вељковић, водитељка,
Милка Цанић, стручна консултанткиња
Живојин Челић, редитељ
Гордана Станковић, секретарица режије и реализаторка
Љубомир Пена, асистент редитеља
Мирослав Чанковић, продуцент
Зоран Новокмет, организатор
Владимир Јонтић, компјутерска реализација
Татјана Вуксановић, израда софтвера
инг. Соња Ранков
инг. Милан Живанчевић
Марина Станковић, маркетинг
Сарадници на задацима
Неднад Пиштељић, аутор игре Корак по корак"
Славиша Головић
Тадија Којић
Владимир Митић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи