"Жена са сломљеним носем" у Швајцарској

У оквиру пројекција српских и "екс ју" филмова у Швајцарској, љубитељи филмске уметности имаће прилику да погледају филм Срђана Кољевића "Жена са сломљеним носем", који се у Лозани и Женеви приказује од 11.01.2012.године.

Љубитељи српских и „екс ју" филмова, од 11.01.2012. године, имаће прилику да, у Лозани (Cinéma Bellevaux - Route Aloys-Fauquez 4 - CH-1018 Lausanne) и у Женеви од 17 часова (Les cinémas du Grutli - Genéve - Rue General - Dufour 16 - 1204 Genéve), погледају филм Срђана Кољевића „Жена са сломљеним носем".

Филм говори о Београду данас, када се клатно енергије и емоција, после година ратова, деструкције, мржње - помера на супротну страну, ка животу, поновном откривању љубави и превазилажењу ожиљака из прошлости.

„Жена са сломљеним носем" је филм компонован од прича о необичним љубавима које спашавају животе, инспирисан позитивном енергијом љубави која побеђује у наизглед невероватним околностима.

Радња филма врти се око бебе - коју је у таксију, током саобраћајне гужве на мосту, оставила млада жена са повређеним носем и бацила се у реку, као и троје очевидаца њеног скока.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи