Два дана доброг програма

"Нова година у Петловцу", "Сасвим природно: поход на земљу Србију", телевизијска премијера филма "Монтевидео, Бог те видео"... на Сателитском програму РТС-а, уз незаборавне концерте Здравка Чолића, Хариса Џиновића, Звонка Богдана... Срећну Нову годину жели вам редакција РТС Сателита!

Новогодишњи програм за РТС Сателит почиње 31. у 18:00 сати када можете да гледате посебно издање "Србија не вези: у ритму" са музиком и аутентичном забавом. Доказујемо да добри дух имитације још увек живи! Гости у студију Биљана Ристић, Лео Мартин, Топалко, "Фрајле"... У урнесбесним имитацијама са вама ће бити и Гоца Тржан, Северина, Изворинка и Уснија.

У 20:00 сати не пропуститие нову епизоду серије "Непобедиво срце". Слобода Мићаловић Ћетковић и Иван Босиљчић у улогама Милене и Мирослава биће са вама и ове вечери у љубавној причи рађеној по мотивима истоименог романа Мир Јам.

"Нова година у Петловцу"

Музичко забавни програм "Нова година у Петловцу" почиње у 21:00 сат.  За добро расположење и празничну атмосферу последњих сати у 2011. години, биће задужена искусна глумачка екипа серије "Село гори, а баба се чешља", Београдски акустични оркестар и играчка група Хелене Петровић у шоу-програму чији сценарио потписује Радош Бајић. У кафани "Код Јакоја" у Петловцу организован је дочек Нове 2012.године. Јакоје је позвао најбољи оркестар из Београда да у новогодишњој ноћи забавља Петловчане...

Новогодишњи музички програм - изненађење почиње у 22:45, а у оквиру њега видећете и најсвежије живе слике из главног града Србије, као и величанствени ватромет!

Снимак концерта Здравка Чолића са Ушћа 2011. на програму је један сат након поноћи, док у 02:30 можете пратити и концерт Звонка Богдана.

„Потера за Новом годином"

У "ситне" сате, у 03:15 на програму је  емисија „Потера за Новом годином", редитеља Филипа Чоловића и сценаристе Наташе Дракулић. Ово је прича о девојци Марини која Нову годину дочекује сама у Београду, док је њен вољени Миша на путу у иностранству...

Први дан Нове године

За кафанским столом са карираним столњаком у емисији "Балканском улицом" првог дана Нове 2012. у 13:20 сати окупиће се Жељко Јоксимовић, Јелена Томашевић, Саша Јоксимовић и музички двојац Денис и Обуле.

"Шљивик" у 15: 30 сати

У новогодишњој атмосфери из студија РТС-а у Кошутњаку најуспешнији извођачи и групе у досадашњем такмичењу из Краљева, Ниша и Крагујевца бориће се за само једно место у свакој категорији које води у финале и до престижне титуле „чувар народне баштине".

"Сасвим природно: поход на земљу Србију" у 16:30 сати

Препоручујемо премијерну епизоду "Сасвим природно: поход на земљу Србију" у којем је Јован Мемедовић са 20 Руса и сниматељем Сонијем Даријевићем запловио на старинским дрвеним лађама и започео поход на земљу Србију. Аутор Мемедовић потврђује да би због добре приче отишао и на крај света: "Покренули смо три староруске лађе и запловили са севера Русије ...путем дугим 5000 километара , од језера Онега па даље воденим путевима на југ до Дунава и до Београда".

Домаћи филм Жикина династија на програму је 1. јануара у 17:30. Нова епизода серије "Цват липе на Балкану", као и сваке недеље, почиње у 20:00 сати, не пропустите најновије доживљаје сефардске породице на Балкану.

Телевизијска премијера филма "Монтевидео, Бог те видео" у 21:00 сат

"Монтевидео, Бог те видео" је филм који говори о историјском успеху наше репрезентације на првом Светском првенству у фудбалу, у Монтевидеу 1930. године. У главним улогама: Војин Ћетковић, Никола Ђуричко, Милутин Караџић, Бранислав Брстина, Сергеј Трифуновић... Режија: Драган Бјелогрлић.

Након филма можете пратити свечарско издање емисије "Без визе: Срећна нова Гуча!", док концерт Хариса Џиновића почиње пет минута након поноћи првог на други јануар.

Срећну Нову 2012. жели вам редакција Сателитског програма РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи