Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гошће вечерашње емисије су Марина Мићановић и Санда Ристовски. Реприза у 02.29 на РТС Свет.

Реномирана дизајнерка Марина Мићановић, Београђанка је која већ шест година живи и ствара у Њујорку. Током претходних година, стекла је међународну препознатљивост, своје колекције излагала је на престижним манифестацијама, три пута се појавила на Недељи моде у Њујорку, али и у Паризу. Имала је бројне модне изложбе широм света... О животу у Америци, повратку у Београд и ревији коју припрема, у емисији ће говорити Марина Мићановић.

Филм "Иза хоризонта" о Лази Ристовском, клавијатуристи, композитору, аранжеру и продуценту, снима се од 2016. године. Недавно је коначно завршен и премијера се очекује на јесен. Филм ће пратити цео Лазин живот, од самих почетака бављења музико, о чему ће говорити бројни  Лазини пријатељи, колеге и породица. Ауторка филма "Иза хоризонта" је Санда Ристовски, Лазина ћерка и она је гошћа у вечерашњој емисији.

Сегменти живота и музичке каријере Маргите Маги Стефановић представлјени су изложбом фотографија под називом "Кад кренем ка...". Постављену на платоу испред Павиљона "Цвијета Зузорић" на Келемегдану, изложбу је посетио и са ауторима разговарао Борис Миљевић....

Уредник и водитељ Тања Адамовић

Реализација Марија Средојевић

субота, 15. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије