Са навијачима "Партизана" у Чикагу

Председник Кошаркашког клуба "Партизан" Остоја Мијаиловић имао је ових дана посебно задовољство у Чикагу да се састане са навијачима његовог тима и да заједно одгледају једну утакмицу.

Председник Кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић имао је у Чикагу прилику, да уз дружење са навијачима Партизана, гледа утакмиву Партизан-Мега бемакс, у тамошњем ресторану Скадарлија, у којој је иначе, београдски тим победио.

Била је то прилика да сазнамо више о дешавањима у популарном Партизану.

„Организовали смо гледање утакмице данас, Мега-Партизан, победили смо, честитке играчима и навијачима Партизана. Било је дивно овде у Чикагу видети наше људе и дружити се са нашим навијачима.

За 2,5 године колико сам председник Партизана, први пут гледам Пртизан из Чикага, из Америке, а то јесте нешто другачије, посебно, јер је важно видети како гледају људи са стране и какви су им коментари, јер увек дођете до неке добре идеје који може сутра послужити за добар потез", каже Мијаиловић.

А које су актуелности у КК Партизан?

„Доста играча из Америке игра данас у Партизану, а и доста бивших играча Партизана игра у Америци, то је узајамна ствар. Што се тиче Партизана, ми смо плански стартовали, доста добро све функционише, у складу са нашим плановима. Имамо квалитетан стручни штаб, тренер је добро организовао почетак сезоне, имамо доста квалитетних играча, а оно што ме посебно радује је што смо наставили континуитет у тиму и да имамо младе играче који ће можда играти у Америци или Европи.

Срећан сам што је Игор Кокошков изабран за селектора репрезентације јер мислим да је велики стручњак и патриота и њега, на неки начин, одваја од осталих тренера, што је тимски играч. Оно што постигне на терену уме да подели са другима. Мислим да ћемо са њим имати добар период и треба искористити ову генерацију младих кошаркаша коју треба неко добро да води.

Не могу да кажем да Сале Ђорђевић није добро радио свој посао, ми смо отишли на светско првенство, то не треба да заборавимо, али просто нам се није дало у тим тренуцима и јако ми је криво што нисмо направили боље резултате. Али, живот иде даље, наставиће Кокошков, мислим да треба да верујемо у њега и да му дамо подршку", каже Мијаиловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи