Ровињ – родитељи заборавили дете у возилу, лекари се боре за њен живот

Четворогодишња девојчица, коју је ровињска Хитна помоћ у четвртак примила без свести, и даље се налази у тешком стању.

Девојчица, која је у купаћем костиму пронађена без свести у аутомобилу, хитно је превезена најпре у пулску Општу болницу, а потом на даље лечење у ријечку болницу, кажу у полицији.

"Полицијски службеници утврђују све околности догађаја како би се утврдило да ли је на штету детета почињено кажњиво дело повреде дететових права", рекла је припадница истарске полиције Наташа Витасовић.

Полиција тренутно не жели да износи детаље догађаја јер је увиђај у току.

Према незваничним информацијама, детету је тешко угрожено здравље због вишесатног боравка у аутомобилу на високим температурама, што је највероватније довело до дехидрације девојчице.

У протеклих неколико дана у Хрватској су забележене високе температуре, понегде и више од 35 степени. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи