Саслушан Андрија Мандић

Вођа опозиционог Демократског фронта Андрија Мандић саслушан је у Специјалном тужилаштву у Погорици у вези са планираним државним ударом у Црној Гори у изборној ноћи, 16. октобра.

После саслушања Мандић је рекао да иза покушаја државног удара стоје специјализоване службе власти. Такође је поновио да ДФ има лош однос са специјалним тужиоцем Миливојем Катнићем.

"Катнић је непрофесионалан и гради представу у јавности о нама као сумњивом политичком субјекту", рекао је Мандић након саслушања, пренела је РТЦГ.

Према Мандићевим речима, Катнић је пристрастан, наклоњен једној страни и најбоље би било да тај посао уступи неком другом.

Он је рекао да је на саслушању поновио све оно што су у претходним данима причали челници ДФ-а.

Специјални државни тужилац Миливоје Катнић позвао лидере ДФ-а Андрију Мандића, Небојшу Медојевића и Славена Радуновића да дају изјаве у вези са догађајима 16. октобра и покушаја државног удара.

"Ако је намера, као што се наводи у позиву, да се прикупе нека 'додатна обавештења' у вези са информацијама ДФ-а достављених СДТ-у, онда обавештавамо јавност да се то ради са великим закашњењем", саопштеноје раније из ДФ-а.

ДФ, како је наведено, нема поверења у "те институције“" и најављују да ће ДФ позив Катнића и разговор са његовим специјалним полицијским тимом, као и сваку другу прилику, искористити да "раскринкају подвале и лажи режима"“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи