Гласање државних функционера

Своје гласачко право на председничким изборима искористили су и бројни државни функционери.

Председник Томислав Николић гласао је у Основној школи "Краљ Александар Први" на Новом Београду. Николић је на гласање за председника Србије дошао заједно са супругом Драгицом Николић.

Председница Народне Скупштине Маја Гојковић гласала је на бирачком месту у згради Железнице Србије у Новом Саду. Гојковићева је на бирачко место дошла са братом.

Први потпредседник Владе и лидер СПС-а Ивица Дачић гласао је на председничким изборима на бирачком месту број 35 у Београду. Дачић је на гласање дошао у пратњи супруге.

Председник покрајинске владе Игор Мировић гласао је на бирачком месту у Сремској Каменици.

Председник Скупштине Војводине и лидер Савеза војвођанских Мађара Иштван Пастор гласао је у насељу Носа код Суботице.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић гласао је на бирачком месту у Основној школи "Борислав Пекић" на Бежанијској коси. Стефановић је на гласање дошао у пратњи супруге.

На бирачком месту МЗ Дедиње гласала је министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и функционерка СНС-а Зорана Михајловић. Министарка је на гласање дошла заједно са супругом и сином.

Министар одбране Зоран Ђорђевић гласао је на бирачком месту 306, у Основној школи "Драгојло Дудић". 

Министарка за европске интеграције и функционерка СНС-а Јадранка Јоксимовић гласала је у Основној школи "Бора Станковић" на Бањици.

На бирачком месту број 34 у Школи за дизајн у Београду гласала је министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић. Брнабићева је на гласање дошла са братанцем.

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и председник Покрета социјалиста Александар Вулин гласао је на бирачком месту у Основној школи "Бранко Ћопић" на Видиковачком венцу. Вулин је на изборе изашао са супругом и сином.

У Новом Пазару на бирачком месту у Петој месној заједници у насељу Хаџет гласао је министар туризма, трговине и телекомуникација и лидер Социјалдемократске партије Србије Расим Љајић. 

Гласао је и министар рударства и енергетике Александар Антић на бирачком месту на Звездари.

У Дизајнерској школи на Дедињу гласачко право искористио је министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић .

На бирачком месту 11 у Београду гласао је министар здравља Златибор Лончар.

Министар културе и информисања Владан Вукосављевић гласао је на бирачком месту 18 на Новом Београду. 

Министарка правде Нела Кубуровић гласала је на бирачком месту 58 у насељу Медаковић.

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић гласао у седам сати и први убацио листић у гласачку кутију у месној заједници Цветни трг, на бирачком месту број 11.

Градоначелник Београда Синиша Мали гласао је у Месној заједници Топчидерско брдо.

Градски менаџер Горан Весић гласао је у Трећој београдској гимназији на Врачару, а председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић гласачком месту на Старом граду.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић гласао је на бирачком месту 189 у предузећу ДЕС, а на бирачко место је дошао са супругом.

недеља, 21. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару