Председнички кандидати на биралиштима (ФОТО, ВИДЕО)

У Србији се одржавају избори за новог председника Србије. Председнички кандидати искористили су право да гласају.

Већ у првим сатима од отварања биралишта своје бирачко право искористила је већина председничких кандидата. 

Председнички кандидат Александар Вучић гласао је нешто после осам часова на гласачком месту 27 градске општине Нови Београд. Вучић је на гласачко место дошао у пратњи ћерке Милице.

Кандидат Демократске странке Србије Александар Поповић гласао је на бирачком месту у Првој београдској гимназији. Поповић је сам дошао на гласање. 

Председнички кандидат ЛСВ-а Ненад Чанак гласао је на бирачком месту 197 у Предшколској установи "Радосно детињство" у Новом Саду. Чанак је на гласачко место дошао у пратњи сина Милана, коме је ово први пут да гласа.

Председнички кандидат Групе грађана "За здраву Србију" Милан Стаматовић гласао је са супругом Миљаном и ћеркама Иваном и Аном на бирачком месту 27 у Основној школи "Димитрије Туцовић" на Златибору у осам часова.

Кандидат за председника Србије Саша Јанковић гласао је у девет сати на бирачком месту на Новом Београду. Јанковић је на гласање дошао са супругом Славицом и сином.

Кандидат за председника Србије Вук Јеремић гласао је јутрос нешто после девет часова на бирачком месту у Основној школи "Свети Сава" на Врачару у Београду. Јеремић је на гласање дошао у пратњи супруге Наташе.

Председнички кандидат Лука Максимовић, алијас Љубиша Прелетачевић Бели, гласао је око пола десет на бирачком месту 14 у младеновачкој Основној школи "Момчило Живојиновић". Бели, у белом оделу, на гласање је стигао сам. 

Кандидат Српске радикалне странке за председника Србије Војислав Шешељ гласао је у 10 часова на бирачком месту у Батајници у Београду. Шешељ је на гласање дошао са супругом Јадранком Шешељ и два сина.

Кандидат за председника Мирослав Паровић гласао је на бирачком месту број 62, у Месној заједници Острво, у Улици Народног фронта 71, у Новом Саду. Паровић је на биралиште дошао заједно са супругом и двоје деце. 

Председнички кандидат Бошко Обрадовић гласао је око 10 сати у Ватрогасном дому у Чачку. Обрадовић је на гласање дошао породично, у пратњи супруге и сина.

Кандидат за председника Србије Саша Радуловић гласао је нешто после 11 на бирачком месту у београдском насељу Чукарица. Радуловић је на гласање на бирачко место у вртићу "Церак" дошао сам.

У Србији се одржавају избори за председника.

недеља, 21. јул 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару