Читај ми!

Центар за социјални рад у Зајечару: Није било пријава за насиље у породици преминуле девојчице

Центар за социјални рад у Зајечару саопштио је, поводом трагичне смрти малолетне П.В. који се десио у том граду, да је породица настрадале девојчице била на евиденцији центра, али да до сада није било пријава за насиље у породици.

Како је саопштено, центар за социјални рад у Зајечару обавештен је од стране надлежних органа о смрти малолетне П. В. и одмах је реаговао у оквиру својих надлежности.

"Породица малолетне П.В. је на евиденцији овог Центра била по разним основама још од 2016. године, тако да је Центар за социјални рад континуирано пратио ову породицу у поступцима који су повремено вођени, предузимајући све мере из своје надлежности", наведено је у саопштењу.

Центар је изразио дубоко жаљење због смрти малолетне П. В. наводећи да очекује да надлежни органи врло брзо утврде све чињенице.

"Центар наглашава да у досадашњем раду са породицом није било пријава за занемаривање и злостављање деце, нити је неко од родитеља био пријављиван за насиље у породици у односу на децу", каже се у саопштењу Центра за социјални рад у Зајечару.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије