Јовановић: Дачићу ставити "фластер на уста"

Председник Либерлано демократске партије Чедомир Јовановић затражио је од председника државе и премијерке да "моментално ставе тачку" на понашање министра спољних послова Ивице Дачића и зауставе га у промовисању поделе Косова.

"Бесмислено је веровати у дијалог и договор који нам је неопходан док Дачић 'добошари' о подели Косова као у најбоља времена Милошевића, Коштунице и Тадића. Сваки пут је то крваво политиканство њему дизало рејтинг, а земљу дубље гурало у 'живо блато', и сваки пут би Дачић 'подвио реп' измичући столицу онима изнад себе који су морали да 'висе' - Милошевићу после 5. октобра, Коштуници 2008, а Тадићу 2012", наводи се у Јовановићевој изјави. 

Указао је да је косовски проблем посебно тежак и комплексан јер га, поред сада већ историјског сукоба Срба и Албанаца, прате и поделе и конфликти унутар самог српског друштва.

"Због тога је дијалог о којем говори Александар Вучић предуслов договора Београда и Приштине", истакао је председник Либерлано демократске партије.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи