Читај ми!

Драматична победа Медведева над Зверевим, Синер донео победу Италији

Руски тенисер Данил Медведев савладао је и Александра Зверева са 2:1 (6:3; 6:7; 7:6)у другом колу Црвене групе на Завршном АТП турниру у Торину. Други тенисер света је до победе дошао у драматичном финишу другог тај-брејка после неколилико резултатских обрта током меча. Јаник Синер, који мења Матеа Беретинија, бољи од Хуберта Хуркача са 2:0 (6:2, 6:2).

После успешног старта и победе над Хубертом Хуркачем са 2:1 (6:7, 6:3, 6:4) Медведев је наставио у истом стилу савладавши и Александра Зверева коме је у првом колу меч предао Матео Беретини.

Други тенисер света је на самом старту меча освојио брејк и потом сачувао предност за вођство од 1:0 у сетовима.

У наставку се Зверев, трећи на листи, успешно вратио у меч и успео у три наврата да неутралише брек шансе Медведева и на крају сет уведе у тај брејк.

На почетку тај-брејка Зверев губи сервис али потом одузима оба сервиса Медведева и потврђује своје сервисе за убедљивих 4:1, да бо до краја одржао разлику за 7:3, изједначење у сетовима и улазак у трећи одлучујући сет.

И у одлучујућем трећем сету одвијала се равноправна борба до самог финиша у коме је Зверев први изборио брејк шансу али је није искористио, па је меч одлучен у новом тај-брејну.

И овога пута Зверев одлично почиње освајајући мини брејк али је потом настала права резултатска клацкалица у којој су оба тенисера освајали брејкове све до самог финиша у коме други тенисер света Данил Медведев прво пропушта три шансе а потом успева да освоји и реализује четврту за 8:6 и коначну победу у мечу.

Јаник Синер, тенисер који игра на Завршном турниру као замена за повређеног сународника Матеа Беретинија, савладао је Хуберта Хуркача из Пољске са 2:0.

По сетовима било је 6:2, 6:2 за Синера.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи