Читај ми!

Ни сјајни Леброн није зауставио Финикс

Кошаркаши Финикса су на гостовању надиграли ЛА Лејкерсе са 108:90 упркос сјајној ефикасности Леброна Џејмса и одличној игри Расела Вестбрука. Финик је сигурном тимском игром дошли до 25 победе и задржали позицију лидера Западне коференције.

Лејкерси су добро ушли у меч на свом терену и водили током већег дела првог полувремена али су гости успели да начуне преокрет и већ у трећој четвртини дођу до двоцифрене предности.

Домаћину није помогла ни сјајна ефикасност Леброна Џејмса који је био најефикаснији играч меча са 34 поена, седам скокова и две асистенције уз одличну асистенцију Расела Вестбрука који је имао двоструку двоцифрен учинак са 22 поена и 10 скокова.

На другој страни је доминирала тимска игра у којој је најефикаснији био Девин Букер са 24 поена и 9 скокова, а пратили су га Ајтон са 19 поена и 11 скокова, док су Бриџис и Џонсон постигли по 14 поена.

После ове четврти победе у низу Финикс је водећи у Западној коференцији са поразом мање у односу на другопласирани Голден Стејт, а ЛА Лејкерси су у сетији од три пораза.

Кошаркаши Даласа надиграли су Минесоту са 114:102 на свом терену, а српски центар Бобан Марјановић је са десет поена допринео победи иако је у игри био само десетак минута. 

Резултати НБА мечева:

Мајами - Индијана 125:96
Њујорк - Детроит 105:91
Њу Орлеанс - Портланд 111:97
Далас - Минесота 114:102
ЛА Лејкерс - Финикс 90:108

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи