Меџик и Ајзеја се помирили пред ТВ камерама после четврт века!

Два велика НБА играча и исто тако велика пријатеља током играчких дана, Ајзеја Томас и Ирвин Меџик Џонсон, помирили су се пред камерама НБА телевизије после 25 година.

Односи између два велика аса нарушени су крајем осамдесетих и почетком деведесетих година прошлог века, када су Пистонси и Лејкерси играли два узастопна финала НБА лиге.

Наиме, Меџик је кривио Ајзеју да је ширио лажи у лиги и медијима у вези са његовом сексуалношћу (односно да је геј).

И управо је Џонсон уз Мајкла Џордана био "најзаслужнији" за то што Томас није био део оригиналног "дрим тима" 1992. године на ОИ у Барселони. А то је без дилеме заслужио.

И онда 25 година касније, сада аналитичар на ТВ НБА и председник кошаркашких операција Лејкерса пристају да њихов сусрет и разговор буде снимљен, а том приликом Меџик је Ајзеји рекао следеће:

"Ово је велики дан. Моја супруга, мајка, отац... сви су ми говорили да би требало да се сретнем са тобом. И рекао сам себи: 'Хајде да урадим то.' Седим сада испред тебе и оживљавам дивне успомене забаве, врхунске кошарке, напорног рада, снова о великим стварима... Ти си мој брат, тако да те молим да ми опростиш ако те је повредило то што нисмо могли да будемо заједно свих ових година. Бог је милостив и поново нас је спојио", рекао је Џонсон и расплакао Томаса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије