Партизан убедљив против Војводине

Фудбалери Партизана савладали су Војводину са 4:0 у утакмици 15. кола Линглонг Суперлиге.

Фудбалери Партизана прекинули су низ лоших резултата, пошто су на свом терену савладали Војводину са 4:0, у утакмици 15. кола Линглонг Суперлиге.

Партизан је доминирао током читаве утакмице, а црно-бели су по два поготка постигли у првом и другом полувремену.

После пенала који је досудио Ђорђић, Натхо је био сигуран са беле тачке, да би исти играч у финшу првог дела дуплирао педност Партизана.

Тек што је почело друго полувреме, Саша Здјелар је постигао прелеп погодак, да би коначан резултат поставио Садик у 69. минуту.

 

Партизан је са три нова бода четврти на табели Суперлиге са 29 освојених бодова, десет мање од водеће Црвене звезде која је у 15. колу савладала Пролетер са 2:0.

Екипу Сава Милошевића сада очекује пут у Манчестер, где црно-бели у четвртак играју против Јунајтеда меч четцртог кола Лиге Европе.

Распоред утакмица 15. кола:

Субота: Партизан - Војводина 4:0, Пролетер - Црвена звезда 0:2.

Недеља: Инђија - Јавор (13), ТСЦ - Раднички (15), Радник - Вождовац (15), Рад - Младост (15), Напредак - Спартак (15) и Мачва - Чукарички (15).

Табела: Црвена звезда 39 бодова, Чукарички 32, Војводина 30, Партизан 29, ТСЦ 25, Раднички 25, Вождовац 24, Младост 18, Спартак 18, Јавор 16, Пролетер 16, Напредак 15, Радник 14, Инђија 7, Рад 7, Мачва 3.

Овако је протекао меч у Хумској:

15.49 – Крај меча, Партизан је савладао Војводину са 4:0.

15.27 – ГОЛ! Мајсторија Садика за убедљивих 4:0 за Партизан у 69. минуту. Нападач је добрим дриблингом прешао дефанзивца, а потом веома лепо пласирао лопту у гол ривала.

15.06 – ГОЛ! Партизан води са 3:0 од 48. минута, Здјелар је стрелац. Сјајан гол везисте Партизана. Садик је одложио лопту до Здјелара, који са око двадесетак метара шаље лопту под пречку гостију.

15.03 – Настављен је меч...

14.47 – Завршено је прво полувреме, након 45 минута Партизан води са 2:0.

14.45 – ГОЛ! Натхо постиже нови погодак, Партизан од 44. минута води са 2:0. Сјајно је Садик заобишао дефанзивца гостију, упутио повратну лопту, а Натхо са десетак метара шаље лопту иза леђа Роцкова.

14.31 – ГОЛ! Партизан води од 29. минута, сигуран са беле тачке био је Натхо.

14.30 – Пенал за Партинан у 29. минуту. Главни судија Ђорђић је свирао фаул и доделио жути картон фудбалеру гостију Деветку, због повлачења у шеснаестерцу приликом корнера Партизана.

14.02 – Почео је меч у Хумској.

13.50 – Познати су састави Партизана и Војводине:

Партизан: Стојковић - Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић - Здјелар, Шћекић - Ф. Стевановић, Натхо, Асано - Садик.

Војводина: Роцков - Веселиновић, Ђурић, Саничанин, Деветак - Дринчић, Ђуришић - Ђуричин, Бојић, Езе - Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару