Срби "попели" Лацио на четврто место, Јувентус пао у Ђенови!

Фудбалери Лација победили су на гостујућем терену Палермо са 1:0, у утакмици 14. кола италијанског првенства и попели се на четврто место на табели. Милинковић-Савић стрелац на асистенцију Басте. Ђеноа шокирала Јувентус на свом "Марасију" – 3:1! Џеко наставља да вуче Рому напред.

Једини гол на утакмици на Сицилији за "лацијале" постигао је српски фудбалер Сергеј Милинковић-Савић у 31. минуту, на асистенцију сународника Душана Басте.

Лацио је наставио низ од девет утакмица без пораза, остварио је осму првенствену победу и четврти је на табели са 28 бодова.

Фудбалери Ђеное победили су на домаћем терену Јувентус са 3:1, у утакмици 14. кола италијанског првенства и нанели му трећи пораз.

Ђеноа је повела головима двоструког стрелца Ђованија Симеонеа, у трећем и 13. минуту, а трећи гол за домаће постигао је фудбалер Јувентуса Алекс Сандро, који је у 29. минуту затресао сопствену мрежу.

Једини гол за шампиона Италије постигао је Миралем Пјанић у 89. минуту.

Ђеноа је прекинула низ од три утакмице без победе и сада има 19 бодова. Јувентус је прекинуо низ од четири победе, али је задржао прво место на табели са 33 бода.

Фудбалери Аталанте победили су на гостовању Болоњу са 2:0 и остварили осму победу у последњих девет утакмица.

Аталанта је повела голом Андрее Масјела у 15. минуту, а коначан резултат поставио је Јасмин Куртић у 68. минуту.

Каљари је на свом терену победио Удинезе са 2:1 и прекинуо низ од два пораза, док су Кротоне и Сампдорија одиграли нерешено (1:1).

Фудбалери Роме победили су на свом терену Пескару са 3:2 у последњој недељној утакмици.

Рома и Пескара одиграли су веома узбудљиву утакмицу у Риму, а домаћин је на крају ипак успео да тријумфује и тако смањи заостатак за лидером шампионата Јувентусом.

Двоструки стрелац за Рому био је Един Џеко, који се у листу стрелаца уписао у седмом и 10. минуту, док је један гол постигао Дијего Пероти у 71. минуту из једанаестерца.

Голове за Пескару постигли су Ледијан Мемушај у 60. и Ђанлука Капрари у 74. минуту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару