Ања Цревар у финалу ЕП

Српска пливачица Ања Цревар пласирала се у финале Европског првенства у Глазгову у дисциплини 400 метара мешовитим стилом. Старт финалне трке у овој дисциплини планиран је у 18.00.

Ања Цревар је била четврта у својој другој квалификационој групи. Постигла је време од четири минута и 40,99 секунди и тим резултатом била укупно седма од свих такмичарки које су се за пласман у финале надметале у три квалификационе групе.

Старт финалне трке у овој дисциплини планиран је у 18.00.

На Европском првенству у Глазгову тим репрезентације Србије има девет чланова.

У тиму су: Велимир Стјепановић (на 100 и 200 метара краул, 200 делфин), Чаба Силађи (50 и 100 метара прсно), Иван Ленђер ( 100 метара краул), Вук Челић (800 и 1.500 метара краул), Никола Аћин (50 метара краул, 50 и 100 метара леђно), Урош Николић (100 метара краул), Андреј Барна (50 и 100 метара краул), Ања Цревар (200 и 500 метара делфин и 400 метара мешовито) и Тамаш Фаркаш (5 и 10 километара).

Посебно се ишчекује трка на 200 краул у којој наш Велимир Стјепановић брани сребрну медаљу са Европског првенства у Лондону 2016. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи