Син министарке прекинуо интервју да би јој показао шаргарепу фалусног облика

Још један дан, још један блам на Зуму...

Интервју новозеландске министарке Кармел Сепулони прекинуо је њен син када је ушао у њену собу да јој покаже чудно обликовану шаргарепу, коју је пронашао међу поврћем у фрижидеру.

У последњем у низу бламажа са Зум састанака, који су током пандемије постали масовна пракса у комуникацији, министаркин син, као и сваки тинејџер, био је одушевљен открићем фалусоидне шаргарепе па је одлучио да се мало нашали и покаже мајци.

Оно што није знао јесте да му мајка даје интервју за једну радио-станицу.

Министарка је, ипак, прихватила овај тренутак на прави начин и сама на Твитеру поделила снимак.

„Тренутак када уживо дајете интервју преко Зума и ваш син уђе у собу вичући и држећи у руци деформисану шаргарепу обликовану као део мушког тела. Да, скоро смо се рвали око шаргарепе на камери и да, сада ми је смешно, мада у том тренутку уопште није било“, прокоментарисала је Сепулонијева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 17. септембар 2024.
10° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи