Том Хенкс се похвалио својим новим колима – „пеглицом“!

Оскаровац Том Хенкс је током снимања филма „Инферно“ у мађарској престоници „присвојио“ два аутомобила – једну „пеглицу“ и један „тополино“.

Амерички глумац се тиме недавно похвалио на свом профилу на „Фејсбуку“.

Вероватно ненавикнут на такве призоре на америчким улицама, Хенкс је „дечачки“ овековечио оба тренутка уз сличне коментаре – уз „фијат 126П“, односно популарну „пеглицу“, написао је: „Толико сам узбуђен својим новим аутомобилом“, а уз „фијат 500 тополино“, који људи врло често мешају са „нашим фићом“, стоји: „Имам нова кола.“ 

За Будимпешту, у којој су снимане неке сцене из филма Инферно, глумац је изјавио да је то за њега један од најлепших градова на свету.

„Ја сам из Сан Франциска и Сан Франциско је најлепши, али Будимпешта не заостаје за њим. Планине са стране Будима и равница у Пешти и река Дунав међу њима су фантастични, нарочито ноћу, кад је цео град окупан светлошћу“, изјавио је Хенкс за мађарске медије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи