Читај ми!

Дошли да се играју и узели рекорд „Потере“

Синоћ је у квизу Потера оборен досадашњи наградни рекорд - такмичари су освојили 1,7 милиона динара. Никола, Милош, Урош и Дејан кажу да су, пре свега, дошли и квиз да се играју. Сви су успели умакну трагачу Милану Буквићу, а затим и да буду бољи од њега у финалној игри.

„Утисци су феноменални, гледали смо синоћ у друштву“, каже Дејан Модорановић, а Урош Перезановић додаје да је било најтеже ишчекивање док се емисија не емитује и да је био узбуђенији док се епизода Потере емитовала него током самог снимања.

Упркос томе што се нису познавали од раније, Милош Гравара каже да су се сва четворица одлично уклопила и да се осетила добра тимска атмосфера.

Четворица рекордера Потере дошла су у квиз из различитих струка, Никола Смиљанић је инжењер телекомуникација, Урош је економиста, Дејан инжењер електротехнике, а Милош је, како се сам нашалио, инжењер у настајању.

Дејан је признао да је имао и мало среће због питања која су му долазила, као и да је бога молио да не добије нешто из књижевности и уметности.

За трагача Милана Буквића имају само речи хвале, али Урош додаје да је ипак желео да извуку Милорада.

„Не знам да ли Милан уопште има слабу тачку, зато сам морао да га мало изазивам да се поколеба. Изузетан је трагач и много зна“, навео је Милош.

Дејан напомиње да му је главна мотивација да иде на већу суму искључиво било да оборе рекорд Потере.

„Никад ми није било јасно зашто људи иду на средњу суму када је разлика само једно питање. Кад ми је понудио суму за рекорд, није било дилеме“, истакао је Дејан.

Урош је објаснио да су га неке грешке из прве игре које је направио мало поколебале да иде на вишу суму, а Милош је, како каже, дошао у квиз да се игра и зато је ишао на вишу суму.

Никола је признао да није имао довољно храбрости да оде на вишу суму, можда и због тога што је био први такмичар па је психолошки притисак био већи.

четвртак, 03. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи