Опет киша омета отварање "Драјв ин" биоскопа на Ади

Лоши временски услови пореметили су отварање биоскопа на отвореном. Нови датум отварања "Драј ин" биоскопа на Ади биће најављен током недеље.Почетак рада биоскопа на отвореном биће саопштен дан раније.

Променљиви временски услови поново су пореметили почетак рада "Драјв ин" биоскопа на Ади Циганлији насталог у сарадњи Града Београда и Комбанк Дворане, па иако је отварање планирано за ову недељу, још увек се не зна прецизан датум када ће биоскоп заживети.

Због неизвесне метеоролошке ситуације, датум отварања биће саопштен дан раније.

Као што је провобитно и било планирано, "биоскоп под звездама" у 21сат отвориће филм Било једном у Холивуду, а све резервације важиће у новом термину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи