Филм „Слуга“ са Биковићем у главној улози оборио све рекорде у Русији

Филм „Слуга“, комедија у којој главну улогу игра Милош Биковић, данас је и званично по гледаности оборио све рекорде у Русији са 11.100.000 гледалаца.

Филм „Слуга“ заузео је и сам врх када је у питања зарада од скоро три милијарде рубаља, саопштио је српски дистрибутер филма.

Објављено је и да је филм у једном дану погледало више од 750.000 људи, те су уследили коментари руских медија да је Биковић овим филмом зацементирао епитет најомиљенијег и свакако најпознатијег глумца у Русији.

У филму који је режирао Клим Шипенко, поред Биковића играју и Иван Охлобистин, Марија Миронова, Александар Самојленко, Александра Бортич, Олга Дибчева.

„Слуга“ је гледанији и од најочекиванијег руског филма „Инвазија“ Фјодора Бондарчука, који је погледало 440.000 људи.

Комедија говори о Гриши који је ушушкан у свом лагодном животу и мисли да је „изнад закона“.

Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере и уз помоћ старог пријатеља, психолога, смишља план како да рехабилитује свог непослушног сина.

Обарање рекорда потврдио је и Милош Биковић објавом на свом Инстаграм профилу, на којој се може видети како ужива у скијању у Италији.

„Освајамо врхове! 'Слуга' је од данас најгледанији руски филм у историји. Ура!“, написао је Биковић уз фотографију са скијања на српском и руском језику.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи