Колико унапред треба заказати рођендан у дечијој играоници

Свако ко је бар једном славио дечији рођендан у играоници зна да није лако доћи до жељеног термина. Има много заинтересованих родитеља, а дечије играонице на гласу су најомиљенија места за журке малишана поводом њиховог посебног дана.

Колико унапред треба заказати рођендан у дечијој играоници Колико унапред треба заказати рођендан у дечијој играоници

Колико унапред треба заказати прославу рођендана у дечијој играоници зависи од сезоне и годишњег доба, али и од популарности неке дечије играонице. Свакако, боље је што раније да кренете да се распитујете. Многи родитељи се изненаде како су месец дана пре дечијег рођендана сви термини већ попуњени у њиховој омиљеној играоници за децу. Не преостаје им ништа друго већ да бирају неку другу дечију играоницу у којој има још слободних места, или да се одлуче за неки мање популаран термин, радним данима у току радног времена.

Како се то не би десило и вама, за сваки случај позовите дечију играоницу у којој желите да прославите рођендан детету, два или три месеца раније. Боље да пораните, него да закасните. Када се на време јавите, избор је већи. Можете да изаберете тачан датум и доба дана које вам највише одговара.

Ако рођендан у дечијој играоници заказујете мало касније, могуће је да ће још бити места, али да ћете морати да правите неке компромисе. На пример, ове године се десило да тачан датум рођендана детета пада у суботу или недељу. Сјајно, славите рођендан тачно тад кад јесте. Међутим, неко вас је предухитрио и већ су сви термини тог датума попуњени. Значи, славићете дан раније или дан касније. И то је у реду, али што не искористити повољан распоред у календару тј. чињеницу да рођендан пада за викенд.

Такође, у узрасту пре поласка у школу и у нижим разредима већина деце слави рођендане у дечијим играоницама. Обично се позива цела група или цело одељење да се не би правила разлика међу децом и да се нико не би осећао изопштено. Па ко дође, добродошао! Стога се дешава да двоје или више деце има рођендан истог дана или са неколико дана размака. Сви родитељи се труде да дечија славља организују викендом како би што више гостију могло да дође. Прославе радним данима су прихватљиве, али највише у вечерњим терминима.

Родитељи нешто млађе деце ипак преферирају касније поподневне прославе како би деца на време могла да оду на спавање. Некима је сувише касно да се рођендан заврши после 21 час јер су њихова деца у то време већ на спавању. Зато се у дечијим играоницама прво попуне поподневни и рани вечерњи термини викендима, нарочито ако се слави рођендан детета предшколског узраста. И тако деси се да хоћете да закажете прославу рођендана, а да је неко из групе већ заказао за исти датум. Стога је добро да што раније закажете своје славље и поделите позивнице другарима у групи јер онда сви знају да је тај дан ваш.

Родитељи се некад договоре да споје рођендане двоје деце из исте групе или одељења. То је лепо, али компликује ситуацију око гостију. Тачно је да има и заједничких гостију, али и оних који су само ваши рођаци и пријатељи. Једноставније је и боље да ипак свако дете има своју прославу. Наравно, то се не односи на браћу и сестре који су се родили у датумима близу једно другом. Тада родитељи често одлучују да праве једну прославу рођендана и на њу позову све своје госте.

Када је реч о добу године и ту постоје неке разлике. Наиме, током лета у сезони годишњих одмора многе породице су на путовањима, па се често и дечији рођендани одлажу или славе раније. Сви родитељи који имају клинце чији су рођендани током летњег распуста, знају да није лако окупити екипу у то време и да је тешко наћи термин прославе који свима одговара. То не значи да се лети не славе рођендани у дечијим играоницама, али свакако их има мање.

Најпопуларније су дечије играонице које имају башту, али и унутрашњи простор, тако да сви могу да се преселе унутра ако је напољу сувише топло. Ипак, уколико се одлучите да у сред лета славите рођендан и успете да се ускладите са гостима који нису негде отпутовали, у дечијим играоницама ћете нешто лакше доћи до жељеног термина.

Слично је и током зимског распуста, али пошто је он краћи и мање људи у просеку тад негде путује, ове прославе рођендана закажите на време како би добили термин који желите у дечијој играоници.

Ако можете избегните прославе које падају на датум великих крсних слава, јер тад многи гости неће моћи да дођу. Померите прославу у дечијој играоници за дан или два пре или касније.

Најбоље дечије играонице приређују сјајна рођенданска славља. Проналазак места на коме ћете прославити следећи рођендан није увек лако. Добро би било да сагледате што више опција, да знате цене рођенданских пакета и да видите како простор изгледа а то је све могуће на веб-сајту Огласико где су све информације које су вам потребне. Позовите одабране играонице за децу и сазнајте који су термини слободни и пронађите свој на време.

субота, 26. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи