Читај ми!

Позовите нијансе вина у свој ормар

Средина октобра идеалан је моменат да почнемо да прилагођавамо гардеробу новој сезони. Уколико мрачне дубине ваших ормара крију комаде у тоновима црног вина, слободно их потражите и припремите за ношење јер ће вам добро доћи ове јесени и зиме.

Топле нијансе тамноцрвене боје са призвуком љубичасте идеалне су за наступајуће јесење дане.

За повратак на модне писте, а потом и улице, такозвана бургунди нијанса може да захвали креативном директору модне куће „Гучи“ јер је била истакнута у његовој дебитантској колекцији пролеће/лето 2024.

Млади италијански дизајнер Сабато де Сарно био је инспирисан ентеријером лифта хотела „Савој“ у Лондону где је оснивач „Гучија“ некада радио као портир.

Де Сарно је боју обилно користио и у мушкој и женској колекцији, на торбама и кожној галантерији високог сјаја.

За оне са плићим џепом, који жуде да закораче у Гучијев бургунди универзум, саветује се детаљ попут ружа за усне Rosso Ancora који се може купити за четрдесетак евра.

Корак даље била би ташна у боји вина које имају у понуди сви од популарних ланаца приступачне гардеробе, па све до чувених модних кућа за чију робу треба издвојити и по неколико хиљада евра.   

Како стилизовати нијансе труле вишње

Комади бургунди тонова лако се уклапају са одећом неутралних нијанси, тексасом, па чак и металик сјајем.

За оне храбрије препоручује се спој са леопард принтом. Одаберите аксесоар или обућу са овим животињским принтом за максималан ефекат.

Бургунди је савршена боја уколико вам је потребан шик комад којим ћете променити свакодневну одевну комбинацију. Сако, сукња, панталне, мајица, шал, шта год да одаберете у овој боји, биће довољно за освежавање изгледа. 

Ако у вашем ормару преовладавају црне или тамније боје, нијансе црног вина делују као одлична допуна, без осећаја претераног шаренила.

Већ неколико сезона трендови дозвољавају велику слободу, па тако и своју бордо хаљину можете уклопити са ципелама са високим потпетицама, чизмама или патикама.

понедељак, 07. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи