Читај ми!

Права шанса за младе иноваторе – Стартап викенд на Златибору од 20. до 22. септембра

Да ли сте спремни да се упознате са светом стартапа и стекнете вештине и знања која ће вам помоћи да развијете своје бизнис идеје? Иновациони бизнис центар Златибор, под покровитељством Министарства науке, иновација и технолошког развоја, у сарадњи са партнерима из иновационог екосистема Србије, организује Стартап викенд, јединствену прилику за све младе предузетнике у настајању!

Сви велики иноватори, попут Стива Џобса, Била Гејтса и Марка Закерберга, започели су као студенти са великим идејама. Сада је ваш ред да откријете свој пуни потенцијал и започнете сопствено предузетништво уз помоћ Стартап викенда!

Шта је Стартап викенд?

Стартап викенд је интензиван програм који траје три дана, осмишљен да пружи увид у процес развоја стартап компанија кроз глобално признате методологије. Циљ је да учесницима пренесемо знања и вештине које ће им помоћи да створе иновативне производе и услуге, као и да развију предузетнички дух.

Ко су организатори?

Стартап викенд организује Иновациони бизнис центар Златибор, под покровитељством Министарства науке, иновација и технолошког развоја, уз подршку партнера као што су ICT Hub, Иницијатива Дигитална Србија, Garaža by Tenderly, USAID Srbija и Предузми идеју.

Коме је намењен?

Програм је отворен за младе људе свих образовних профила, узраста од 18 до 30 година, који су заинтересовани за предузетништво и стартап индустрију. Учешће је потпуно бесплатно, а учесницима су обезбеђени сви потребни материјали, освежење, као и ментори који ће их водити кроз програм.

Шта можете очекивати?

Учесници ће похађати радионице и предавања о развоју стартапа, радити у тимовима на решавању реалних проблема, добити повратне информације од стручњака и оснивача успешних стартап компанија, и на крају представити своје идеје пред стручним жиријем.

Најбољи део?

Учешће на Стартап викенду је потпуно бесплатно, а најбоље стартап тимове очекују вредне награде, као и могућност даљег менторског програма!

Како се пријавити?

Пријаве су отворене путем онлајн формулара, а број места је ограничен, па пожурите и осигурајте своје место на Стартап викенду! Не пропустите ову јединствену прилику да унапредите своје вештине и развијете идеје које могу променити свет.

Пријавите се већ данас и будите део Стартап викенда за младе у Србији!

уторак, 17. септембар 2024.
11° C

Коментари

Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Sažeto od Amazon produkcije
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи