Читај ми!

Откривамо вам због чега је Supersocial постао апсолутни хит током ЕВРА 2024

Нова друштвена мрежа осваја срца љубитеља спорта и bettinga.

Откривамо вам због чега је Supersocial постао апсолутни хит током ЕВРА 2024 Откривамо вам због чега је Supersocial постао апсолутни хит током ЕВРА 2024

Колико пута сте током трајање утакмице викали на телевизор, у жељи да вас играчи чују? Колико пута сте размењивали поруке са друштвом током утакмица, у стилу „коју бих ја стратегију да сам селектор”?

Захваљујући најновијој Супебетовој друштвеној мрежи Supersocial, током трајања утакмица постајете уживо учесник и коментатор. Звучи занимљиво, зар не?

Supersocial је револуционарна платформа која је брзо освојила срца заљубљеника у спорт и прогнозирање резултата у Србији. Током недавно завршеног Европског првенства, Supersocial је постао незаобилазно место за све страствене навијаче, пружајући им јединствену мрежу за размену мишљења, дељење тикета и уживање у спортским прогнозама у реалном времену.

Корисници ове мрезе, током трајања ЕВРА 2024 имали су ексклузивну прилику да уживо разговарају и прогнозирају резултате са Радетом Богдановићем, бившим фудбалером и спортским консултантом, миљеником публике који је стручним знањем и себи својственим хумором и коментарима одушевио кориснике мреже. Поред њега, Филип Марковић познати фудбалски коментатор са „Арене спорт“, такође је био део Supersocial заједнице, награђујући учеснике врсним прогнозама и наградама.

Супербет, покретач Supersocial-а, најављује и нова изненађења. Члан Супербетове спортске екипе можете постати веома лако, довољно је да се само региструјете на званичном сајту мреже Supersocial.

Шта Supersocial чини посебним? Ћаскање током трајања мечева, директна комуникација, дељење тикета, гледање и коментарисање… А нова узбуђења нам тек следе јер спортски догађај који смо чекали четири године, почиње за мање од десет дана. Одбројавамо дане до почетка Олимпијских игара у Паризу када ћемо сви заједно бодрити представнике наше земље која је у свету препознатљива као земља спорта. На овој платформи имаће прилику да освоје многобројне награде које је за њих припремио Супербет. Позивамо вас да делите своје спортске савете, стратегије и прогнозе, учествујете у ексклузивним четовима, али и да навијате за српски тим, подижете навијачку атмосферу и славите спорт.

Придружи се Supersocial заједници и буди део авантуре која нас води ка злату. Место где се спорт састаје са добрим друштвом.

петак, 19. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару