Читај ми!

Програм за децу Радио Београда 1 представљен на рекордно посећеној „Зимској бајци“

Зимска бајка у Београду на води постаје традиционално омиљени празнични фестивал целог региона. Чак 130.000 људи прошло је кроз Савски парк у Београду на води у суботу 16. децембра.

Квалитетни програми , бесплатан улаз и пријатан зимски дан учинили су да се стотине хиљада грађана препусти празничној магији, и ужива у богатом програму за све генерације.

На главној бини међу бројним учесницима, представио се и Програм за децу Радио Београда 1 и тематски канал РТС Вртешка, чији аудио садржаји за децу се могу слушати и на апликацији РТС ЗВУК.

Дуги редови у свим зонама парка нису умањили угођај, шта више, подстакли су празничну атмосферу и осећај заједништва, па су се могли видети малишани како стрпљиво чекају свој ред за бесплатну вожњу на Каруселу, као и да се сликају са Деда Мразом у најлепше декоранисаном празничном парку.

Зимска бајка ове године дупло је већа и богатија од прошлогодишње.

Клиза се на површини од чак 860 квадратних метара, док раскошна новогодишња декорација броји чак 130.000 лампица.

Пажљиво одабране програмске активације привлаче не само домаће посетиоце, већ и туристе из целог света.

На улазу у Савски парк чују се разни језици – од комшија из региона: Хрватске, Македоније, Црне Горе и Словеније, до гостију из Турске, Русије и земаља Европске Уније.

Оваквим темпом, процене су да ће Зимску бајку до краја манифестације, до 8. јануара посетити више од 1,5 милиона људи, што је био прошлогодишњи рекорд.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије